dimecres, 13 de febrer del 2013

Cadàver exquisit VI. Una nova proposta literària conjunta



El proper 3-3-13 el bloc dels orfes compleix el seu 3r aniversari (com a curiositat, no trobeu que el número tres es repeteix amb força tossudesa?...), i per a celebrar-ho, hem pensat de fer un nou cadàver exquisit on aquesta xifra hi tingui un protagonisme simbòlic.

Així doncs, us plantegem una situació esquemàtica amb tres personatges: un home, una dona i una noia adolescent. Cadascun d’ells contextualitzarà la situació plantejada com a punt de partida en tres temps: el passat, el present i el futur.

A més, cada personatge pot presentar altres relats, sempre subjectius i segurament interessats, sobre la vida i la personalitat dels altres dos, a fi d’aclarir-nos les relacions establertes entre ells (o d’embolicar-ho tot encara més, que això és imprevisible i no se sap mai què en pot sortir!)

Per a participar-hi només has d'escriure un email al correu dels orfes elsorfesdelsenyorboix@gmail.com tot i mostrant la teua disposició i rebràs un correu amb les bases (De tota manera, a tots aquells que heu participat en altres aventures literàries d'aquest bloc us enviarem les bases. Que ningú no cregui que es lliurarà d'estar convidat; això no cal dir-ho!).

6 comentaris: