dijous, 23 de febrer del 2012

EL ENEMIGO. ELS LLIBRES


Visca els llibres.
Visca els estudiants!
Prou retallades!!!


(no m'he pogut estar d'afegir unes imatges més - icr)



(i més...)


9 comentaris:

  1. Després de tants anys de "democràcia"(?), pensava que els policies havien estat seleccionats i entrenats de diferent manera que en els anys de la dictadura, que no només era un canvi d'imatge i uniforme.
    El SUP, que és l'unic que ha admés "algún exceso", diu que els agents feien allò que els havien manat fer. La meua experiència:
    - Dilluns passat s'havia convocat una concentració dins l'institut Lluís Vive. Quan els professors i alumnes intentàrem arribar-hi, tots els accessos a la zona estaven tallats per "policies". Quan demane per què en una democràcia se m'inpedieix la lliure circulació, un poli, que es digna contestar (els altres només espentaven), em diu que em mire la llei. Li dic que la llei també els obliga, a ells, a portar una identificació i la demane. Contestació, tirant-se mà als ous: "Esta es mi identificación". Això li ho havien manat?
    - Més tard, quan les coses s'han desmadrat, en la vorera contra la paret, jo al costat de parlamentari de Las Cortes (Joan Baldoví), de les Corts (Mònica Oltra, Enric Morera...), regidors de l'Ajuntament (Joan Ribó...), comencen a espentar-no. Ells intenten identificar-se (com si no ho saberen els policies, al nostre costat estaven els que de paisà els dirigien), i jo li dic a un "armari" que estic identificant-me. Em contesta que la meua "identificación le suda la polla", i a continuació em tira a terra; mentre agredien amb colps de peu (d'acer) a tots. Això també els ho havien ordenat?
    I després, no us podeu fer una idea de l'actuació dels policies i de les furgonetes.
    Perdoneu, però necessitava desfogar-me. La impotència em consumeix.

    ResponElimina
  2. Però de què us queixeu. La immensa majoria del POBLE els ha votat. Estan legitimitats per a això i molt més. I si no, al temps.
    Ah! i els llibres a ells no els fan cap mal i, com dius que et va dir, "se la suda".

    ResponElimina
  3. Pac

    No t'hem de perdonar res!
    Els hi vàreu donar una lliçó de modals!

    (Llavors va sortir el president demanant bona imatge pel país... Quina vergonya... La policia pegant a nens de 16 anys...)

    Pac
    Ànims i No et rendeixis!!!


    T!


    Anònim:
    Ens hem de poder queixar sempre, amb majoria o sense!

    ResponElimina
  4. Sí, clar, no us queixeu. Deixeu que els "amiguitos del alma" es reparteixin el botí i que els seus sicaris us trenquin la cara. Ja veiem quines són les seves raons: hòsties, ous i testosterona en general. Ara, això sí, com que estan "legitimats"...

    Ànim, company!

    ResponElimina
  5. No ens rendim, no, però fa una vergonya viure aqui que lo flipas, ya-te-digo, o sea...
    La secció de la Comunitat Valenciana al diari El País a les 18:18 (+/-) del 23.02.2012

    ResponElimina
  6. A mi, em fa vergonya i molta, però sobretot moltíssima tristesa!

    I això és l'ùnica cosa que podem fer els "perro-flautas", com diu la caverna mediàtica:
    http://www.youtube.com/watch?v=dcbmBMDccc0

    "Si ha habido excesos, se investigarà" (Això quan no diuen que hem d'acabar amb ells, o LaRi dient que darrere estan el PSOE i Compromís). Com? Els policies no anaven identificats. Les adolescents estampades contra un cotxe, per quin policia? Els que van pegar a Baldoví i tants altres, qui eren? Les furgones policials que en paralel acceleraven contra els manifestants que estaven enmig del carrer, qui les conduïa? Etc. El Síndic de Greuges ha rebut quasi 40.000 denúncies. Qui ha comés els delictes? Un policia, quin de tots? Perquè els polítics que han ordenat les càrregues no sabien res (?) i els agents anaven anònims i complien ordres.

    Tristesa.

    ResponElimina
  7. Lamentable!!.

    Tenim un govern absolutista.Te por de les revoltes dels ciutadans i ofeguen de forma contudent i desmesurada qualsevol manifestació.

    No hem avançat gens. Es fastigós viure en aquest país. Estem perdent soberania, identitat i llibertat d'expressió.

    Un país ple de corruptes que roben diners del poble i queden absolts.

    Ens estan retallant l'ús de la llengua. Tenim un congrés espanyol amb un comportament antidemocràtic, com els fets succeïts amb el diputat Alfred Bosch.

    Ens volen instal.lar l'eurovegas a Barcelona. Potser donarà feina, pero amb quin cost.
    L'ambient de les Vegas no es molt exemplar que diguem: Prostitució, alcohol, Màfia,joc, blanqueig de diners... Aquest no és el model que vull deixar als meus nets.

    Bé, gràcies per deixar-me desfogar.

    ResponElimina
  8. Us envio molta força i molts llibres des d'aquí! i jo sí estic convençuda que els llibres els acabaran fent mal! I de vergonya gens ni mica! el cap ben alt!

    El que fa més ràbia és que només són nens, i que enlloc de protegir-los no
    només els estoven sinó que a més a més els col.loquen en una situació de desconfiança absoluta amb el contradictori món dels adults en un moment vital en el que necessiten bons models...en fi, molt complicat i difícil d'arreglar.

    Isabel, també estic totalment d'acord amb tu i l'Eurovegas, aquest és el model de país que volem?? jo tampoc...

    Llibres,llibres, llibres...o el que és el mateix cultura, cultura, cultura...

    Una abraçada molt forta als que ho esteu patint en primera persona, no us rendiu mai, si us plau!!

    ResponElimina
  9. Noies, m'uneixo a vosaltres en aquest assumpte de l'Eurovegas. Això ja sembla "Bienvenido Míster Marshall": tothom rendit al dòlar i disposat a transformar lleis i el que faci falta a canvi d'un model social i cultural més que dubtós.

    I als companys de València, molta força!
    La vergonya, que la pateixi qui en realitat l'ha de patir. La part que s'endú la pitjor imatge arreu del món no és precisament la vostra (la nostra).

    ResponElimina