dissabte, 19 de juny del 2010

"Estás y luego de pronto ya no estás."
José Saramago.

7 comentaris:

  1. Vostè i la seua obra sempre estaran amb nosaltres, dom José.

    ResponElimina
  2. "...La muerte volvió a la cama, se abrazó al hombre, y, sin comprender lo que estaba sucediendo, ella que nunca dormía, sintió que el sueño le bajaba suavemente los párpados. Al día siguiente no murió nadie."

    LAS INTERMITENCIAS DE LA MUERTE
    Traducció de Pilar del Río

    ResponElimina
  3. Heu vist, aquests dies, tots, fins i tot la ultradreta, apropiant-se de Saramago? El Rajoy escrivint a El País un article on l'elogiava i parlava de l'escriptor que utilitzava una llengua "hermana".
    Quina vergonya!

    ResponElimina
  4. No l'he llegit, ni penso fer-ho perquè em sortiria urticària.

    És molt fàcil apuntar-se al "tsunami" d'elogis post-mortem, quan en vida s'havien fet un tip de criticar Saramago a causa de la seva actitud ètica i combativa.

    Per sort, el mestre està per damunt de totes aquestes petites mesquineses.

    ResponElimina
  5. Sí, però pel pit em rosega les entranyes una rata.

    ResponElimina
  6. No et facis mala sang, amic.
    Jo cada cop ho entenc tot menys: Ja veus, els de LHDL només n'han fet una trista referència al bloc...

    ResponElimina
  7. Estic d'acord, Sícoris, ahir vaig fer la meva al facebook de tv3, doncs van enviar-me el blog del sr. Boix per a votar.lo com un dels millors blogs!! Jaja, vaig descarregar, primera dient que els blogs son oberts als comentaris, i aquest blog és tancat, així seria més aviat un "monoblog". I per a continuar, sent un blog d'un programa de literaturaa en una tele catalana molt culte, no van fer ni un esment de la mort de José Saramago en el programa de divendres, quan la majoria de paísos europeos (ho sé) van alterar tota la seva programació per a retre homenatges al savi i senzill traballador de les lletres i el pensament humà. Encara que L'hora del lector sigui "de llauna", haurien pogut fer un petit "afegit"... però no, no s'han de molestar en alterar res els senyros... Veurem el proper divendres (avui hi ha programa?) si surt el Pomer tot compungit excusant que era enregistrat i no van dir res de Saramago... i un acostumat de torn parlarà meravelles de'n Saramago... i tots plegats...
    M'he oblidat de cremar moltes coses a les fogueres de Sant Joan... :))

    Cal signar? :))

    ResponElimina