dijous, 5 de maig del 2011

Les Veus.- John Connolly


Les Veus
John Connolly
Editorial Bromera

En l'entrada dos autors de novel·la negra, innovadors: Fred Vargas i John Connolly (1) parlava del Connolly, junt a la Fred Vargas, com a un potent renovador de la novel·la negra. Ara, torna a demostrar-m'ho.

Amb aquesta última entrega "Les veus", l'autor torna al relat fosc, sobrenatural, fantàstic, inquietant... Connolly potencia ací el vessant sobrenatural que caracteritza les seues novel·les. Aquesta faceta i la seua obsessió per materialitzar la maldat com un ens autònom (i, per descomptat, la prosa àgil, neta, "poètica"...) són les coses que més m'agraden d'aquest autor.

M'ho he passat molt bé llegint-la. De quan en quan, neguitós, però a gust.

3 comentaris:

  1. Gràcies elPac, el tindré en compte!!

    ResponElimina
  2. Estimada miu: Si no has llegit res del Connolly, jo et recomanaria començar per "El ángel Negro", ja no perquè em sembla una de les seues millors novel·les, sinó perquè hi estan ja perfectament definits tots els personatges que ha inclòs en la majoria de les seues històries i el seu món particular sobrenatural i d'horror. Si t'agrada aquest gènere i et fiques dins de la proposta del Connolly, et costarà deixar-lo...

    ResponElimina
  3. Jo, "El ángel negro" la vaig trobar molt estranya.

    ResponElimina