divendres, 20 d’abril del 2012

MOSSEGAR LA POMA - PROPOSTA D'ENTRADA CORAL



Aquest és un recordatori de la proposta d'entrada coral que vam penjar el dia 6, suposem que a causa de les santes vacances ha passat sense massa glòria, us la tornem a llançar a veure si aquesta vegada mossegeu.
"A Il cavaliere rosso, el mateix dia que va guanyar  el concurs convocat per l’amiga Isabel, sobre el darrer d’en Vila-Matas,  també li va tocar (home afortunat) un exemplar de Mossegar la Poma, el nou d’en Francesc Serés (signat  per l’autor), el petit inconvenient és que s’havia de recollir a Barcelona, però per això estan els orfes, l’amiga Sícoris li feu el favor de recollir-lo i enviar-l'hi.  En tribut a l’obra i a l’autor, en posa un altre exemplar en circulació...  convoca concurs: un conté i una endevinalla, era clar que eren Adam i Eva, i de seguida lligant caps, tramesa de resposta i bingo! (l’amic cavaliere ho havia posat francament fàcil!)
I em va tocar! I ja l’he llegit! I crec que això no pot acabar aquí, l’obra ja ha passat per tres mans òrfenes, dues de les quals l’han llegit, (com a mínim), per tant el llibre ha de continuar corrent; al cap a i la fi, es tracta d'un conjunt de contes d’amor i que és el nostre bloc sinó un bloc d’amor, d’amor pels llibres i les seves conseqüències?
Doncs aquí va la proposta (consensuada amb el culpable de tot plegat!),


L’orfe o òrfena, declarat o que encara hagi de sortir de l’armari, interessat en llegir Mossegar la poma, que ho faci saber a través d'aquest mail  annitamiu@gmail.com . Farem  un sorteig (amb mà innocent), que establirà l’ordre de lectura, l’única condició és que us heu de comprometre a reenviar el llibre a la persona que us direm, i a enviar, a l'adreça que us indicarem la vostra aportació que pot ser del tipus que vulgueu per exemple: e-mail, paper, natura morta, fotos, dibuixos, petit-pois, pasta de sal, narració, escrits, etc.,  amb indicació de la seva autoría per si cal aclariments per a la reproducció."

De moment som quatre participants, però ens agradaria fer-la molt més coral!

ai sí, el quadre és de Pierre Marcel www.lepommier.net

3 comentaris:

  1. edicions de l'ocell de foc us anima a participar:
    amb les aportacions a aquesta mossegada-lliuro-viatger s'editarà un llibre-objecto edició de luxe que serà, això no cal dir-ho, l'orgull dels orfes, o quasi...

    ResponElimina
  2. Proposta acceptada. Al veure aquesta poma tant sucosa, se'm fa la boca aigua

    ResponElimina
  3. Notícia fantàstica!

    ja tenim dues participants més!!!

    la convocatòria continua oberta...

    ResponElimina