dilluns, 1 de novembre de 2010

CAPELLA ARDENT i LLIBRE DE CONDOLS

REQUIES.CAT IN PACEM

(Els llops depredadors, els assassins, els perpetradors d'aquesta massacre, ho han aconseguit. Ja poden remoure's intranquils en els seus còmodes seients, però un voltor famolenc estarà devorant-los les entranyes per molt de temps. Després del patiment i assetjament al qual ha estat sotmès durant tant de temps, el nostre benvolgut amic, heu-lo ací, jacent però tranquil! Que al cel siga!)

*A la capella ardent que queda instal·lada en l'espai virtual (a la qual podeu accedir clicant damunt la fotografia) podeu vetlar-lo.

*El llibre de condols queda a la vostra disposició en l'espai dels comentaris d'aquesta esquela.
Tots els que l'estimàvem us donem les gràcies pel vostre condol.

7 comentaris:

 1. Cuando no tenga nada que catar
  más que la tierra,
  que un hombre rudo me dé la cucharada
  (de oficio enterrador) la paletada,
  aún con la boca así llena de tierra,
  seguiré recitando enamorada:
  Te quise y aún te quiero todavía,
  toda viva te amé,
  y hoy toda muerta
  el timbre de mi voz
  llama a tu puerta.

  Lo siento, soy así,
  algo pesada.

  Gloria Fuertes

  ResponElimina
 2. Trobe que entre totes i tots hem aconseguit un "cadàver" de qualitat. Hi ha aportacions molt bones. El nivell d'escriptura em sembla alt. Llevat de les incongruències pròpies de ser "un cadàver exquisit", el resultat és bastant digne. N'hi ha d'històries pel mig que podrien haver tingut un desenvolupament més sucós, però això té la ignorància de no saber què havien escrit els anteriors; de vegades es crea una intensa atmosfera; també m'encanta quan el narrador se n'ix de la història i, fins i tot, es pregunta com continuar, i la veritat és que té un final obert que m'agrada molt.
  Em sent orgullós d'haver participat en aquesta experiència i, sobretot, de tenir uns companys de viatge tan entusiastes i creatius.
  Les meues més sinceres condolències i agraïment.

  ResponElimina
 3. i veure-ho en pdf, amb format de llibre, passant les pàgines com si fos de veritat un llibre, és un guster...
  Només ens falten uns glopets d'aigua del Carme per patir amb dignitat aquesta tan sentida pèrdua.
  Us acompanyo amb lo sentiment, això no cal dir-ho, orfes germans...

  ResponElimina
 4. Amigues i amics òrfenes i orfes: Les meves condolències a tots.
  Ha valgut la pena l'espera... Quina exquisitesa de cadàver, i què ben presentat!
  Trobo que ara que ja hi tenim la mà trencada en això dels assassinats literaris i virtuals, hauríem de planejar el pròxim crim col.lectiu. Segur que ens superem a nosaltres mateixos i aconseguim la màxima i refinada sofisticació del món de l'hampa literària.

  Un plaer haver col.laborat amb vosaltres!

  ResponElimina
 5. M'acabo d'assabentar del comiat del nostre estimat cadàver exquisit II.

  M'ha envaït de cop, el record dels bons moments que hem passat tots junts. Han estat uns mesos inoblidables.

  Era un cadàver ple de vida, d'imaginació, d'intriga, d'emocions.... Però no us amoïneu, la seva obra roman entre nosaltres.

  Mentre miro el cel, desitjo de tot cor, al cadàver exquisit II, un bon viatge. I una abraçada molt forta a tots vosaltres, amics orfes.

  Isabel

  ResponElimina
 6. Si m'haguéssin ensenyat a resar ben segur hi dedicaria la millor de les oracions...però no, no en sé, només puc dir que em sap molt de greu la mort de la nostra criatura, costarà molt aprendre a viure sense ella, ens haurem d'avesar a viure només amb els seus records, tant ben presentats!

  us felicito a tots i totes, llegint el nostre cadaver he rigut, patit i quasi plorat, i tot això en 32 pàgines que inclouen títols i autors!

  elPac moltes gràcies per la feina feta!! i moltes gràcies a tots i totes per aquesta experiència amb un resultat tan original!

  No sé com ho superarem però és possible que ens calgui fer algun tipus de teràpia col.lectiva, com ara fer-ne un de nou!!

  ResponElimina
 7. Toni, què t'ha paregut el Cadàver exquisit II? I el final?

  ResponElimina