Si podeu millorar aquest post us ho agrairia molt. He intentat que el video fos més visible pero no sé com fer-ho. Em costa molt dominar totes les prestacions del bloc. Ho sento.
Hola, Eduard, quin gust de veure't... El video no es pot inserir (el seu propietari no vol). Millor així, al anar-hi pots veure més videos (pareix que està completa la peli a trocets). Ja te he dit que et trobabem a faltar?
Moltes Gràcies icr, He tingut una temporada molt dificil. Sento no intervenir més sovint. Jo també us trobo molt a faltar. Gràcies novament icr. No saps com t´agraeixo tot el que fas i feu tots plegats. Una abraçada a tots Eduard F.
LA LITERATURA EN EL CINE Dentro de la más pura tradición francesa, la influencia de la literatura en las demás artes, esta obra de Truffaut es un bello film literario, nostálgico en su evocación de la época de comienzos de siglo, y distanciador, porque se nos narra por una voz en "off" lo que vamos viendo, a menudo en estampas breves, pero ricas en detalles y en gestos de notable poder sugerente, con constantes alusiones al libro, para que no olvidemos que es una historia que se nos está contando, en la que se enfrentan dos modos de vida, el inglés y el francés, en un constante ir y venir del bello país de Gales al continente, y se nos narra la historia de dos hermanas, enamoradas del mismo hombre. A los 40 años, con su film número dieciséis, Truffaut alcanzó, con su sencillez narrativa, cuidada puesta en escena, con su ritmo más que sereno, clásico, con su fuerza de evocación y la sutileza en la expresión de los más recónditos sentimientos, una perfección y maestría que sólo poseen unos cuantos elegidos. "Las dos inglesas y el amor" es una maravillosa lección de cine, en la que Truffaut, dueño absoluto del lenguaje cinematográfico, vuelca sus reflexiones, sus afirmaciones y sus vacilaciones en torno al mundo que le rodea. Su película es una obra hermosa, de un raro encanto, que irradia esa extraña fascinación que posee el cine salido de sus manos, esa felicidad que producen sus imágenes por el simple hecho de mirarlas, independientemente de lo que quieran expresar. El ermitaño.(Critica de cine: Filmaffinity).
Aqui teniu una petita mostra d'aquesta meravellosa pelicula:
http://www.youtube.com/watch?v=t1HY53AhVCM
Magnífica la fotografía de: Nestor Almendros.
Film:" Las dos inglesas y el amor". Director: Francoise Truffaut Any: 1971
Moltes gràcies icr, miu, Isabel i Sicoris, gràcies per tot el que dieu i per la vostra companyia. Aquest darrers temps potser el pitjor ha estat la supressió de L´hora del Lector. Vivim una época dura, de retallades molt dures. Però seguim llegint, llegint i vivint. Gràcies a tots, amics orfes. Formeu part de mi. Eduard F.
Si podeu millorar aquest post us ho agrairia molt. He intentat que el video fos més visible pero no sé com fer-ho. Em costa molt dominar totes les prestacions del bloc. Ho sento.
ResponEliminaEduard F.
Hola, Eduard, quin gust de veure't...
ResponEliminaEl video no es pot inserir (el seu propietari no vol).
Millor així, al anar-hi pots veure més videos (pareix que està completa la peli a trocets).
Ja te he dit que et trobabem a faltar?
Moltes Gràcies icr,
ResponEliminaHe tingut una temporada molt dificil. Sento no intervenir més sovint. Jo també us trobo molt a faltar.
Gràcies novament icr. No saps com t´agraeixo tot el que fas i feu tots plegats.
Una abraçada a tots
Eduard F.
Diuen els moros que no s'agraeix allò que és d'obligació (vull dir de res)...
ResponEliminaJa saps que ets ca teva, amic...
Hola Eduard!!
ResponEliminaben retornat! és cert, et trobàvem a faltar!
LA LITERATURA EN EL CINE
ResponEliminaDentro de la más pura tradición francesa, la influencia de la literatura en las demás artes, esta obra de Truffaut es un bello film literario, nostálgico en su evocación de la época de comienzos de siglo, y distanciador, porque se nos narra por una voz en "off" lo que vamos viendo, a menudo en estampas breves, pero ricas en detalles y en gestos de notable poder sugerente, con constantes alusiones al libro, para que no olvidemos que es una historia que se nos está contando, en la que se enfrentan dos modos de vida, el inglés y el francés, en un constante ir y venir del bello país de Gales al continente, y se nos narra la historia de dos hermanas, enamoradas del mismo hombre.
A los 40 años, con su film número dieciséis, Truffaut alcanzó, con su sencillez narrativa, cuidada puesta en escena, con su ritmo más que sereno, clásico, con su fuerza de evocación y la sutileza en la expresión de los más recónditos sentimientos, una perfección y maestría que sólo poseen unos cuantos elegidos.
"Las dos inglesas y el amor" es una maravillosa lección de cine, en la que Truffaut, dueño absoluto del lenguaje cinematográfico, vuelca sus reflexiones, sus afirmaciones y sus vacilaciones en torno al mundo que le rodea. Su película es una obra hermosa, de un raro encanto, que irradia esa extraña fascinación que posee el cine salido de sus manos, esa felicidad que producen sus imágenes por el simple hecho de mirarlas, independientemente de lo que quieran expresar.
El ermitaño.(Critica de cine: Filmaffinity).
Aqui teniu una petita mostra d'aquesta meravellosa pelicula:
http://www.youtube.com/watch?v=t1HY53AhVCM
Magnífica la fotografía de: Nestor Almendros.
Film:" Las dos inglesas y el amor".
Director: Francoise Truffaut
Any: 1971
Eduard, una abracada.
Eduard, quin gust tornar-te a llegir! Feia molt de temps que no et passaves per aquí. Benvingut de nou!
ResponElimina"Fahrenheit 451" és una excel·lent pel·lícula, molt adient per fer-ne referència en aquest bloc.
Estic d'acord amb tu, Isabel, "Las dos inglesas y el amor" és una petita joia (com tota l'obra de Truffaut, per altra banda...)
Moltes gràcies icr, miu, Isabel i Sicoris,
ResponEliminagràcies per tot el que dieu i per la vostra companyia.
Aquest darrers temps potser el pitjor ha estat la supressió de L´hora del Lector.
Vivim una época dura, de retallades molt dures.
Però seguim llegint, llegint i vivint.
Gràcies a tots, amics orfes.
Formeu part de mi.
Eduard F.
Eduard
ResponEliminaAquí ens sentim tots una mica retallats sense les teves aportacions!
Ànims i no et rendeixis!!!
T.