dimecres, 6 de març del 2013

La senda del poeta


Activitat senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou els valors com ara la participació i la convivència intergeneracional, i que discorre pels llocs més singulars de la vida i obra del poeta. (+ info)

Publi institucional:
En els últims anys l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE), en col·laboració amb els ajuntaments pels quals passa la Senda, i de la Diputació d'Alacant, desenvolupa esta trobada que discorre pels llocs més singulars de la vida i obra del poeta. Es tracta d'una activitat senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou valors com ara la participació i la convivència intergeneracional dirigint-se especialment a jóvens de la Comunitat Valenciana.
L'eixida serà des d'Orihuela, ciutat del naixement del poeta.
La senda comprén tres etapes que discorren per la senda internacional GR-125, realitzant parades en cada localitat de la ruta. En elles es proporcionarà avituallament i descans, i es delectarà amb diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per jóvens estudiants de les poblacions per les quals discorre la Senda.
En tot moment la Senda comptarà amb diversos monitors-guia que, al llarg de la marxa, estaran a disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària perquè siga el més agradable possible.
Més publi.

2 comentaris:

  1. Això ès una provocació perquè us vinguem a veure, oi?

    ResponElimina
  2. en efecte, una vocació de pro
    si us animeu, encara que jo no sóc molt de caminar, algo fariem
    (i saps, qualsevol cosa, això no cal dir-ho)

    ResponElimina